Verkoeling

De juiste verwarming voor een warm en aangenaam huis.

Contact opnemen
Central Care Installaties

Nooit meer in de kou

Verschillende verwarmingsmogelijkheden maken het overal in huis lekker warm en aangenaam.

Een fijn binnenklimaat is essentieel voor een fijn leven. Bij warmte helpt een airco je hierbij. Bij kou of een kil gevoel juist een verwarming. Door de juiste verwarmingsoptie te kiezen voor jouw wensen ben je verzekerd van een aangenaam klimaat. Niet alleen in je woning, maar ook op kantoor, in je garage of in een caravan. Zo blijft het overal waar jij bent aangenaam vertoeven, ook tijdens koude dagen! Kies je voor een warmtepomp of een airco die verwarmt?

Het mooie is dat dit enorm veel rendement oplevert. Doordat de airco zelf geen warmte maakt, maar deze warme lucht alleen maar hoeft te verplaatsen, is airco verwarming een heel energiezuinige manier om het huis te verwarmen. En dat kan je ook flink wat besparing op de energiekosten opleveren.

Het stoken met een airco heeft dus ook nog eens voor grote financiële voordelen: het is veel goedkoper dan het verwarmen met een cv-ketel op gas. Dat komt doordat het rendement wanneer u ene airco gebruikt om het huis verwarmt kan oplopen tot wel 400%, omdat de airco de lucht alleen maar hoeft te verplaatsen. Een ketel komt niet verder van zo’n 96%. Het is dus een mooi goedkoop en duurzaam alternatief voor traditioneel stoken met een CV-ketel.

Neem vrijblijvend contact met ons op!